CookEatShare è inoltre disponibile in English
Chiudi

Pescetarian Ricette

Ordina per: Più Popolari Più Recenti Valutazione
Mostra:
CEVICHE! ~ Costa Rican Style

CEVICHE! ~ Costa Rican Style

My buddy, Ed, of Puerto Rican descent, spent his time in the Air Force in Central and South America. Ed's favorite dish: ceviche! He tells endless…

Amos Miller
Gen 2012
Professionista
7 voti
94769 visioni
GOW CHOI GAU – SHRIMP & CHIVES DUMPLINGS

GOW CHOI GAU – SHRIMP & CHIVES DUMPLINGS

Gow Choi - Chinese chives are stronger in flavor -- more garlicy taste than regular chives -- than regular…

Linda Tay Esposito
Ago 2008
Professionista
5 voti
23524 visioni
Strawberries & Cream Pie Pops

Strawberries & Cream Pie Pops

Playful pie pops are the perfect treat for spring time. Kids will love decorating the cute cookie cutter shapes too.

karenrecipe
Mar 2012
Professionista
Un voto
3948 visioni
Baja Fish Sandwich with Chipotle Tartar Sauce

Baja Fish Sandwich with Chipotle Tartar Sauce

This popular Mexican sandwich originated in Baja California, Mexico, and is now found across the country in…

Kathleen is Cooking in Mexico
Nov 2010
Professionista
Un voto
5322 visioni
Creole Crabmeat Pie

Creole Crabmeat Pie

While this wonderful recipe is often used as a stuffing for everything from zucchini to fish to chicken and pork, try it iinside your favorite pie…

Amos Miller
Feb 2011
Professionista
3 voti
3802 visioni
Conchiglioni al Forno

Conchiglioni al Forno

You can fill pasta shells with practically anything, so having a free hand I decided on something light: a "trito" or chopped mixture, of fish and…

Carmelita
Feb 2010
Professionista
4 voti
7434 visioni
Grilled Grouper with Quinoa, Asparagus, Mint, and Meyer Lemon Dressing

Grilled Grouper with Quinoa, Asparagus, Mint, and Meyer Lemon Dressing

Debi Shawcross
Mar 2010
Professionista
Un voto
3735 visioni
Seafood Paella

Seafood Paella

Debi Shawcross
Mar 2010
Professionista
2 voti
3549 visioni
Halibut Over Wilted Escarole

Halibut Over Wilted Escarole

Escarole has broad leaves and is less bitter then other members of the endive family. Despite the difference in appearance, it has almost the same…

JoannE.
Feb 2010
Professionista
3 voti
5366 visioni
In the Raw…Ceviche!

In the Raw…Ceviche!

Ceviche (also spelled as cebiche or seviche) is a citrus-marinated seafood, its birthplace is disputed between Peru and Ecuador.[1] Although it is…

Justin Thyme
Lug 2010
Professionista
4 voti
6351 visioni
gay in a pan

gay in a pan

paul meese
Apr 2013
Professionista
Un voto
2218 visioni
Spaghettini con alga nera di mare del litorale di Ognina, patelle di mare e olive giarresche con lardello stagionato di Piedimonte Etneo, origano siciliano, olio extra vergine di oliva Siracusano.

Spaghettini con alga nera di mare del litorale di Ognina, patelle di mare e olive giarresche con lardello stagionato di Piedimonte Etneo, origano siciliano, olio extra vergine di oliva Siracusano.

Una composizione eseguita con guarnizione di alghe tipiche Ripostesi. Tra le acque di Torre Archirafi e i fondali del porto . Catania e paesi di provincia…

GianMaria Le Mura
Mar 2010
Professionista
15 voti
4830 visioni
Paccheri con ragù piccante di polpo

Paccheri con ragù piccante di polpo

I paccheri con ragù piccante di polpo sono un saporitissimo primo piatto di mare, in cui questo grande formato…

Francesca Vacca
Lug 2011
Professionista
2 voti
4051 visioni
Bruschetta con tunnina, peperoncino e menta

Bruschetta con tunnina, peperoncino e menta

La tunnina è una saporitissima preparazione a base di polpa di tonno di tonnara conservata sotto sale; si…

Francesca Vacca
Set 2010
Professionista
4 voti
1625 visioni
Crostini con pesce spada affumicato e fichi al peperoncino amachito

Crostini con pesce spada affumicato e fichi al peperoncino amachito

I crostini con pesce spada affumicato e fichi al peperoncino amachito sono…

Francesca Vacca
Lug 2011
Professionista
5 voti
3497 visioni