CookEatShare è inoltre disponibile in English
Chiudi

Ricetta Minatamis na Beans (Sweetened White Beans)

Clicca per votare
Un voto | 26137 visioni

My grandma used to make this every year during our town Fiesta. She adds a few strips of Langka (Jackfruit) on every sweets she cooks. Nothing compares to her cooking.

Tempo Preparazione:
Tempo di cottura:
 
Marcatori (Tags):

Ingredienti

Istruzioni

  1. Wash the fresh white beans and place in a pot.
  2. Add water until beans are submerged.
  3. Put the pandan leaves. Cover and let it boil in high flame.
  4. Cook till tender. (Some uses pressure cooker)
  5. Add sugar when beans are tender and water is very less.
  6. Mix thoroughly until sugar is absorbed by the beans.
  7. Add vanilla extract for scent ann mix.
  8. Put into a serving platter.
Come ti sembra questa ricetta?
Clicca per votare:
x

Link a Ricetta

Aggiungi Ricetta con larghezza di 400px (anteprima)

Aggiungi Ricetta con larghezza di 300px (anteprima)

Lascia una recensione o commento