CookEatShare è inoltre disponibile in English
Chiudi

Ricetta Filet Mignon Topped With Shrimp, Crab with a Garlicy Wine Sauce

Clicca per votare
9 voti | 31706 visioni

This tender filet is bursting with flavor. Starting with a mouth watering filet, portabello mushrooms, shrimp, centered with a mound of crab meat, with a creamy butter,wine garlic sauce over the top~.

Tempo di cottura:
Porzioni: 2
Marcatori (Tags):

Ingredienti

Cost per serving $5.79 vedi dettagli

Istruzioni

  1. see link below for the instructions

Languages

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 215g
Recipe makes 2 servings
Calories 424  
Calories from Fat 269 63%
Total Fat 29.77g 37%
Saturated Fat 11.95g 48%
Trans Fat 0.0g  
Cholesterol 125mg 42%
Sodium 101mg 4%
Potassium 710mg 20%
Total Carbs 2.17g 1%
Dietary Fiber 0.6g 2%
Sugars 0.73g 0%
Protein 35.29g 56%
Come ti sembra questa ricetta?
Clicca per votare:
x

Link a Ricetta

Aggiungi Ricetta con larghezza di 400px (anteprima)

Aggiungi Ricetta con larghezza di 300px (anteprima)

Recensioni

Commenti

  • 16 Maggio 2013
    where do i find the recipe
    1 risposta
    • Claudia lamascolo
      23 Maggio 2013
      http://pegasuslegend-whatscookin.blogspot.com/2010/02/filet-mignon-topped-with.html
    • ShaleeDP
      30 Gennaio 2013
      Fillet mignon is one of my favorite beef dish. I would try this recipe to get a different kick of the food :)

      Lascia una recensione o commento