CookEatShare è inoltre disponibile in English
Chiudi

Ricetta Easy skillet cran-orange kale and radishes

Clicca per votare
Un voto | 236 visioni

Great for ketogenic diet

Tempo Preparazione:
Tempo di cottura:
Porzioni: 3
Marcatori (Tags):

Ingredienti

Cost per serving $0.94 vedi dettagli

Istruzioni

  1. Cook bacon in skillet until crispy- remove bacon from pan - leave bacon fat.
  2. Add sliced radishes and zucchini to bacon fat in skillet , sauté til softened. Add kale toss and cook 3-5 min until kale is cooked down and evenly coated with bacon fat. ( May add avocado oil if additional oil is needed)
  3. Drizzle with cran orange balsamic vinegar. Crumble bacon on top, Toss and serve

Languages

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 130g
Recipe makes 3 servings
Calories 165  
Calories from Fat 121 73%
Total Fat 13.48g 17%
Saturated Fat 4.41g 18%
Trans Fat 0.0g  
Cholesterol 20mg 7%
Sodium 272mg 11%
Potassium 409mg 12%
Total Carbs 6.77g 2%
Dietary Fiber 1.6g 5%
Sugars 0.95g 1%
Protein 5.5g 9%
Come ti sembra questa ricetta?
Clicca per votare:
x

Link a Ricetta

Aggiungi Ricetta con larghezza di 400px (anteprima)

Aggiungi Ricetta con larghezza di 300px (anteprima)

Lascia una recensione o commento