CookEatShare è inoltre disponibile in English
Chiudi

Ricetta Avocado with a mediterranean vinaigrette

Clicca per votare
2 voti | 4440 visioni
Tempo Preparazione:
Porzioni: 4 servings
Marcatori (Tags):

Ingredienti

Cost per serving $0.82 vedi dettagli
  • 1 tbsp Dijon mustard
  • 1-2 garlic cloves
  • 1 tbsp white wine vinegar
  • 150 ml vegetable oil
  • sea salt & freshly ground pepper
  • ¼ red onion, finely chopped
  • ¼ continental (telegraph) cucumber, finely sliced
  • ¼ red capsicum, finely diced
  • ¼ yellow capsicum, finely diced
  • 1 tspn snipped fresh chives
  • 2 ripe avocadoes

Istruzioni

  1. To make the dressing, whisk the mustard and garlic with the vinegar. Then add the oil, little by little, continually whisking as you do so. Season and add the red onion, cucumber, capsicum and chives.
  2. Half the avocadoes and remove the stones. Then fill with the vinaigrette and serve.

Languages

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 100g
Recipe makes 4 servings
Calories 392  
Calories from Fat 372 95%
Total Fat 41.98g 52%
Saturated Fat 3.64g 15%
Trans Fat 0.89g  
Cholesterol 0mg 0%
Sodium 47mg 2%
Potassium 262mg 7%
Total Carbs 5.39g 1%
Dietary Fiber 3.6g 12%
Sugars 0.76g 1%
Protein 1.29g 2%
Come ti sembra questa ricetta?
Clicca per votare:
x

Link a Ricetta

Aggiungi Ricetta con larghezza di 400px (anteprima)

Aggiungi Ricetta con larghezza di 300px (anteprima)

Recensioni

  • Brett Ede
    Choose avocadoes without blemishes that are slightly soft at the stem.
    Ho cucinato/assaggiato questa ricetta!

    Commenti

    Lascia una recensione o commento