CookEatShare è inoltre disponibile in English
Chiudi

Ricetta Texas de Brazil - Brazilian Salad

Clicca per votare
2 voti | 19679 visioni
 
Marcatori (Tags):

Ingredienti

Istruzioni

  1. Cut the tomatoes in half.
  2. Cut the cucumber lengthwise, remove the seed with a spoon and slice it diagonally 1/2 inch thick.
  3. Cut the onions into strips.
  4. Cut each stick of hearts of palm in four pieces.
  5. Put all the vegetables in a mixing bowl.
  6. In a small bowl, mix the mustard and lemon juice and slowly add the olive oil while whisking to emulsify.
  7. Pour vinaigrette on top of the vegetables and sprinkle the parsley, pepper and salt. Toss the salad and taste.
Come ti sembra questa ricetta?
Clicca per votare:
x

Link a Ricetta

Aggiungi Ricetta con larghezza di 400px (anteprima)

Aggiungi Ricetta con larghezza di 300px (anteprima)

Commenti

  • ShaleeDP
    06 Maggio 2013
    Another salad recipe that I can add :)
    Thanks for sharing!

    Lascia una recensione o commento