CookEatShare è inoltre disponibile in English
Chiudi

Ricetta Boston Baked beans

Clicca per votare
2 voti | 15114 visioni

A dish that can be used for summer or winter gatherings. You adjust to your own taste buds

Tempo Preparazione:
Tempo di cottura:
Porzioni: 3-4
Marcatori (Tags):

Ingredienti

  • 2-3 cans of van de camp beans, 3 slices of bacon sliced and diced, I onion diced, shake or 2 of worschershire sauce, 1/4 cup of mustard, 1/2- 3/4 cup brown sugar.

Istruzioni

  1. Slice and dice the oinions & bacon saute in fry pan. (caste iron best or enamel) Carmelized for sweet taste...turn the onions to opaque color for stronger flavor. Drain the fat if You like from the bacon and onions. Add beans,( do not drain) ,worchishire sauce,sugar and mustard. If oven safe fry pan Place in oven at 325 for 1-1 1/2 hour
  2. Half way thru taste for your sweetness or mustard. Continue til a very slight cooked film on top of dish. Eat hot or cold. better next day.
Come ti sembra questa ricetta?
Clicca per votare:
x

Link a Ricetta

Aggiungi Ricetta con larghezza di 400px (anteprima)

Aggiungi Ricetta con larghezza di 300px (anteprima)

Commenti

  • ShaleeDP
    22 Maggio 2013
    I like beans and some recipes with beans in it. Or basically just baked beans with pork :D

    Lascia una recensione o commento