CookEatShare è inoltre disponibile in English
Chiudi

Ricetta Yummylicious Fried Potato Wedges

Clicca per votare
Un voto | 2046 visioni

This is so tasty form of french fries with potato peel which is crispy after frying.

Tempo Preparazione:
Tempo di cottura:
Porzioni: 5
Marcatori (Tags):

Ingredienti

Cost per serving $0.24 vedi dettagli

Istruzioni

  1. Clean potatoes well.
  2. Boil until moderately tender.
  3. Cut into wedges.
  4. Deep fry.
  5. Place on paper towel to drain excess oil.
  6. Season with salt.
  7. Serve hot with ketchup, mayonnaise or any sauce.

Languages

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 165g
Recipe makes 5 servings
Calories 129  
Calories from Fat 1 1%
Total Fat 0.15g 0%
Saturated Fat 0.05g 0%
Trans Fat 0.0g  
Cholesterol 0mg 0%
Sodium 41mg 2%
Potassium 678mg 19%
Total Carbs 29.5g 8%
Dietary Fiber 3.6g 12%
Sugars 2.76g 2%
Protein 3.25g 5%
Come ti sembra questa ricetta?
Clicca per votare:
x

Link a Ricetta

Aggiungi Ricetta con larghezza di 400px (anteprima)

Aggiungi Ricetta con larghezza di 300px (anteprima)

Commenti

Lascia una recensione o commento