CookEatShare è inoltre disponibile in English
Chiudi

Ricetta Wok fried rice with shrimps

Clicca per votare
2 voti | 4953 visioni

Wok fried rice with shrimps

Tempo Preparazione:
Tempo di cottura:
Porzioni: 1
Marcatori (Tags):

Ingredienti

Cost per recipe $1.60 vedi dettagli

Istruzioni

  1. Pre cooked the shrimps and set aside.
  2. *Heat a wok.
  3. * Add the corn oil and egg cooked until done.
  4. * Pour the cooked shrimps, steamed rice ,onion and tomato.
  5. *Season with oyster sauce ,salt , pepper ,and sugar.
  6. *Add the spring onion .
  7. *Remove to the dish

Languages

Nutrition Facts

Amount Per Recipe %DV
Recipe Size 301g
Calories 792  
Calories from Fat 694 88%
Total Fat 78.42g 98%
Saturated Fat 10.96g 44%
Trans Fat 0.21g  
Cholesterol 196mg 65%
Sodium 173mg 7%
Potassium 331mg 9%
Total Carbs 15.4g 4%
Dietary Fiber 1.6g 5%
Sugars 2.93g 2%
Protein 8.95g 14%
Come ti sembra questa ricetta?
Clicca per votare:
x

Link a Ricetta

Aggiungi Ricetta con larghezza di 400px (anteprima)

Aggiungi Ricetta con larghezza di 300px (anteprima)

Commenti

  • Robert E. Hodge
    08 Dicembre 2011
    Try adding shredded Crab meat and sauteed Razor Clams to this as well.
    Perhaps the small totally edible Asian crab eaten whole (?) as a side dish?

    Lascia una recensione o commento