CookEatShare è inoltre disponibile in English
Chiudi

Ricetta THOM YUM KAI MUANG Northern Style Chicken Soup

Clicca per votare
Un voto | 2393 visioni

THOM YUM KAI MUANG Northern Style Chicken Soup

Tempo Preparazione:
Tempo di cottura:
Porzioni: 1
Marcatori (Tags):

Ingredienti

Cost per recipe $1.38 vedi dettagli

Istruzioni

  1. METHOD OF PREPARATION
  2. 1. Add chicken stock in a wok and bring to boil.
  3. 2. Then add lemongrass, kaffir lime leaf and galangal.
  4. 3. Boil for 2 minutes then add chicken and cook until chicken is cooked.
  5. 4. Add fish sauce, Larb Muang spices powder, Pak Pai, shallot and spring onion.
  6. 5. Add the Pak Chee Larb the last minute.
  7. 6. Pour the content of sauce pot into soup cup. It should have a taste of salty and spicy.

Languages

Nutrition Facts

Amount Per Recipe %DV
Recipe Size 378g
Calories 40  
Calories from Fat 8 20%
Total Fat 0.89g 1%
Saturated Fat 0.26g 1%
Trans Fat 0.0g  
Cholesterol 3mg 1%
Sodium 1953mg 81%
Potassium 349mg 10%
Total Carbs 2.37g 1%
Dietary Fiber 1.4g 5%
Sugars 0.67g 0%
Protein 5.17g 8%
Come ti sembra questa ricetta?
Clicca per votare:
x

Link a Ricetta

Aggiungi Ricetta con larghezza di 400px (anteprima)

Aggiungi Ricetta con larghezza di 300px (anteprima)

Commenti

Lascia una recensione o commento