CookEatShare è inoltre disponibile in English
Chiudi

Ricetta The Stinking Rose ® Garlic Rose Relish

Clicca per votare
5 voti | 16905 visioni
 
Marcatori (Tags):

Ingredienti

Cost per recipe $1.43 vedi dettagli

Istruzioni

  1. Mix parsley, garlic, vinegar and salt.
  2. Add oil to cover ingredients, stir.
  3. Cover and store in refrigerator (good for 3-4 days).

Languages

Nutrition Facts

Amount Per Recipe %DV
Recipe Size 66g
Calories 51  
Calories from Fat 1 2%
Total Fat 0.16g 0%
Saturated Fat 0.03g 0%
Trans Fat 0.0g  
Cholesterol 0mg 0%
Sodium 2333mg 97%
Potassium 146mg 4%
Total Carbs 10.12g 3%
Dietary Fiber 0.7g 2%
Sugars 0.42g 0%
Protein 1.91g 3%
Come ti sembra questa ricetta?
Clicca per votare:
x

Link a Ricetta

Aggiungi Ricetta con larghezza di 400px (anteprima)

Aggiungi Ricetta con larghezza di 300px (anteprima)

Recensioni

  • Andrea Froncillo
    very garlicky...great to saute fish or rub my short ribs alone is too strong but when utilized in cooking is great (love my clams with a touch of white wine relish and butter)
    Ho cucinato/assaggiato questa ricetta!
    • tracy squires
      Love it!!!!!
      • tesha salley
        elish never tasted so good!
        • albert
          very easy very garlicky very good
          Ho cucinato/assaggiato questa ricetta!
          • Sherri Sachs
            I've had it there and I've made it at home. You have to love garlic, but if you do, you're going to love this! We eat it on crackers or crostini and only occasionally use it to liven up a sauce.
            Ho cucinato/assaggiato questa ricetta!

            Lascia una recensione o commento