CookEatShare è inoltre disponibile in English
Chiudi

Ricetta Thai style fried chicken

Clicca per votare
Un voto | 1485 visioni

"munchy punchy" crispy fried chicken.

Tempo Preparazione:
Tempo di cottura:
Porzioni: 6 person
Marcatori (Tags):

Ingredienti

Cost per serving $0.57 vedi dettagli

Istruzioni

  1. Mix and marinate chicken in Thai paste.
  2. Add in a pan/pot.
  3. Simmer and cook till paste dries up and chicken is almost cooked.
  4. (If needed, pour a bit of water)
  5. Remove from heat and let it cool down.
  6. Cover with a lid and store in the fridge.
  7. Deep fry and serve immediately with lime wedges.

Languages

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 148g
Recipe makes 6 servings
Calories 253  
Calories from Fat 141 56%
Total Fat 15.69g 20%
Saturated Fat 4.45g 18%
Trans Fat 0.0g  
Cholesterol 77mg 26%
Sodium 75mg 3%
Potassium 320mg 9%
Total Carbs 8.04g 2%
Dietary Fiber 0.9g 3%
Sugars 5.52g 4%
Protein 19.89g 32%
Come ti sembra questa ricetta?
Clicca per votare:
x

Link a Ricetta

Aggiungi Ricetta con larghezza di 400px (anteprima)

Aggiungi Ricetta con larghezza di 300px (anteprima)

Lascia una recensione o commento