CookEatShare è inoltre disponibile in English
Chiudi

Ricetta SHAKSHUKA (ARABIAN EGG OMELET)

Clicca per votare
Un voto | 6351 visioni

I love Middle Eastern food. It's so delicate and exotic. Our Arabian neighbors used to send us food on different occasions. This dish is one of my favorite things abroad...

Tempo Preparazione:
Tempo di cottura:
Porzioni: 5
Marcatori (Tags):

Ingredienti

Cost per serving $0.49 vedi dettagli

Istruzioni

  1. Saute onion in hot oil until transparent.
  2. Add tomatoes and capsicum. Stir fry until tomatoes are mushy.
  3. Stir in beaten eggs. Season with salt, MSG and black pepper.
  4. Continue stirring until eggs are done and minced.

Languages

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 117g
Recipe makes 5 servings
Calories 151  
Calories from Fat 112 74%
Total Fat 12.65g 16%
Saturated Fat 1.99g 8%
Trans Fat 0.21g  
Cholesterol 186mg 62%
Sodium 413mg 17%
Potassium 195mg 6%
Total Carbs 4.01g 1%
Dietary Fiber 0.9g 3%
Sugars 2.36g 2%
Protein 6.16g 10%
Come ti sembra questa ricetta?
Clicca per votare:
x

Link a Ricetta

Aggiungi Ricetta con larghezza di 400px (anteprima)

Aggiungi Ricetta con larghezza di 300px (anteprima)

Recensioni

Commenti

Lascia una recensione o commento