CookEatShare è inoltre disponibile in English
Chiudi
Clicca per votare
4 voti | 2464 visioni

This is a great tasty way to use up your leftover pork and have a fun, tasty, anytime meal.

Enjoy with Love,

Catherine

Tempo Preparazione:
Tempo di cottura:
Porzioni: 4
Marcatori (Tags):

Ingredienti

Cost per serving $1.80 vedi dettagli

Istruzioni

  1. Combine all of the above ingredients in a large bowl and toss.
  2. In a heated frying pan place these ingredients and toss until the onions are slightly soft and the meat is heated through.
  3. Heat the taco shells on the griddle and fill with fresh shredded lettuce a little shredded cheddar cheese and the tossed pork.

Languages

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 148g
Recipe makes 4 servings
Calories 250  
Calories from Fat 145 58%
Total Fat 16.31g 20%
Saturated Fat 3.5g 14%
Trans Fat 0.0g  
Cholesterol 51mg 17%
Sodium 119mg 5%
Potassium 487mg 14%
Total Carbs 4.63g 1%
Dietary Fiber 1.1g 4%
Sugars 1.39g 1%
Protein 20.82g 33%
Come ti sembra questa ricetta?
Clicca per votare:
x

Link a Ricetta

Aggiungi Ricetta con larghezza di 400px (anteprima)

Aggiungi Ricetta con larghezza di 300px (anteprima)

Recensioni

Commenti

Lascia una recensione o commento