CookEatShare è inoltre disponibile in English
Chiudi

Ricetta Lump Crab and Citrus Salad with Avocado

Clicca per votare
2 voti | 7841 visioni
Porzioni: 12
Marcatori (Tags):

Ingredienti

Cost per serving $6.57 vedi dettagli

Istruzioni

  1. Mix all ingredients together, let sit for at least 1 hour in refrigerator.
  2. To Serve:
  3. Warm crab on a small sheet pan in a 450 degree oven for approximately 3-5 min. (to take chill off, and warm slightly)
  4. Arrange Mache on plate, spoon about 2-21/2 oz. over Mache, sprinkle avocado. Serve

Languages

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 141g
Recipe makes 12 servings
Calories 182  
Calories from Fat 86 47%
Total Fat 9.72g 12%
Saturated Fat 1.35g 5%
Trans Fat 0.0g  
Cholesterol 48mg 16%
Sodium 952mg 40%
Potassium 279mg 8%
Total Carbs 1.76g 0%
Dietary Fiber 0.2g 1%
Sugars 0.8g 1%
Protein 20.96g 34%
Come ti sembra questa ricetta?
Clicca per votare:
x

Link a Ricetta

Aggiungi Ricetta con larghezza di 400px (anteprima)

Aggiungi Ricetta con larghezza di 300px (anteprima)

Commenti

Lascia una recensione o commento