CookEatShare è inoltre disponibile in English
Chiudi

Ricetta HOT DOG IN A BUN

Clicca per votare
Un voto | 4467 visioni

I THINK A HOT DOG NEEDS TO BE CHANGED FOR KIDS.
WE DO THIS AND THE KIDS LIKE IT BETTER. IT MAKES IT SMALLER AND THE KIDS EAT ALL. REMEMBER ALL YOU USE TO TASTE WAS THE WIENER.

Tempo Preparazione:
Tempo di cottura:
Porzioni: 1
Marcatori (Tags):

Ingredienti

Cost per recipe $0.47 vedi dettagli

Istruzioni

  1. FIRST CUT YOUR WEINER IN SLICES 3/16 TO 1/4 INCH LONG WAYS. THE BUN, THE THICK SIDE CUT A LONG SLICE OR POCKET AND PUT CHEESE IN AND PICKLES OR ONIONS AND WARM ON GRILL SO THE CHEESE WILL MELT. HAVING THE MEAT SLICED MAKES THE BUN SMALLER AND EQUAL FLAVOR. A SMALL AMOUNT OF CHILI YOU HAVE A HOT DOG WITH NO MESS.

Languages

Nutrition Facts

Amount Per Recipe %DV
Recipe Size 230g
Calories 459  
Calories from Fat 242 53%
Total Fat 27.13g 34%
Saturated Fat 12.01g 48%
Trans Fat 0.0g  
Cholesterol 66mg 22%
Sodium 996mg 42%
Potassium 347mg 10%
Total Carbs 37.46g 10%
Dietary Fiber 3.2g 11%
Sugars 9.1g 6%
Protein 17.55g 28%
Come ti sembra questa ricetta?
Clicca per votare:
x

Link a Ricetta

Aggiungi Ricetta con larghezza di 400px (anteprima)

Aggiungi Ricetta con larghezza di 300px (anteprima)

Lascia una recensione o commento