CookEatShare è inoltre disponibile in English
Chiudi

Ricetta Holiday Jam Cake

Clicca per votare
0 voti | 1251 visioni
Porzioni: 12

Ingredienti

Cost per serving $1.34 vedi dettagli

Istruzioni

  1. Cream sugar, shortening and soda well. Add in Large eggs, one at a time and mix well. Add in sifted flour and mix well. Add in nuts, fruit and jam. Bake in 3 layer cake pans or possibly a bundt pan. Bake 1 hour and 20 min at 325 degrees or possibly till done. Cook after Thanksgiving. Wrap in aluminum foil and put in freezer till Christmas.

Languages

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 217g
Recipe makes 12 servings
Calories 746  
Calories from Fat 275 37%
Total Fat 31.84g 40%
Saturated Fat 7.14g 29%
Trans Fat 5.71g  
Cholesterol 53mg 18%
Sodium 203mg 8%
Potassium 509mg 15%
Total Carbs 110.9g 30%
Dietary Fiber 5.7g 19%
Sugars 71.65g 48%
Protein 10.44g 17%
Come ti sembra questa ricetta?
Clicca per votare:
x

Link a Ricetta

Aggiungi Ricetta con larghezza di 400px (anteprima)

Aggiungi Ricetta con larghezza di 300px (anteprima)

Lascia una recensione o commento