CookEatShare è inoltre disponibile in English
Chiudi

Ricetta Dry Rub For Pulled Pork

by
Clicca per votare
Un voto | 4287 visioni

This dry rub will take your pulled pork to a whole new level! With eight different spices, you can't go wrong.

Tempo Preparazione:
Porzioni: 30 servings
Marcatori (Tags):

Ingredienti

Cost per serving $0.77 vedi dettagli

Istruzioni

  1. Combine all ingredients in a small airtight container; cover and shake to mix. Store in a cool, dry place for up to a month.

Languages

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 16g
Recipe makes 30 servings
Calories 41  
Calories from Fat 10 24%
Total Fat 1.2g 2%
Saturated Fat 0.23g 1%
Trans Fat 0.0g  
Cholesterol 0mg 0%
Sodium 237mg 10%
Potassium 253mg 7%
Total Carbs 8.64g 2%
Dietary Fiber 4.3g 14%
Sugars 1.47g 1%
Protein 1.93g 3%
Come ti sembra questa ricetta?
Clicca per votare:
x

Link a Ricetta

Aggiungi Ricetta con larghezza di 400px (anteprima)

Aggiungi Ricetta con larghezza di 300px (anteprima)

Lascia una recensione o commento