CookEatShare è inoltre disponibile in English
Chiudi

French Ricette

Ordina per: Più Popolari Più Recenti Valutazione
Mostra:
Cherry -almond clafoutis

Cherry -almond clafoutis

THIS IS A FRENCH DESSERT EASY TO MAKE AND CHERRIES ARE IN SEASON NOW AND THEN THEY ARE GONE .JUST MIX THE BATTER AND POUR OVER THE CHERRIES AND BAKE…

charlene sherman
Lug 2010
Professionista
Un voto
1294 visioni
Rustic French Bread

Rustic French Bread

Chef Smith
Nov 2010
Professionista
2 voti
1412 visioni
GOAT CHEESE AND ONION CRANBERRY PASTRY APPETIZER

GOAT CHEESE AND ONION CRANBERRY PASTRY APPETIZER

This is for you my sweet Judy You asked and I CAME UP WITH THIS I HOPE IT IS WHAT YOU WANTED,THE FLAKY CRUST…

charlene sherman
Dic 2010
Professionista
Un voto
1373 visioni
Bearnaise Sauce

Bearnaise Sauce

Chef Smith
Mag 2011
Professionista
Un voto
615 visioni
Veloute

Veloute

* Velouté sauce, also one of the mother sauces, in many ways is also considered to be a white sauce. The difference between velouté and béchamel is…

Chef Smith
Mag 2011
Professionista
Un voto
923 visioni
Fillet of beef au Poivre

Fillet of beef au Poivre

Nazzareno Casha
Set 2013
Professionista
Un voto
1759 visioni
Creme Brulee

Creme Brulee

Crème Brulee is actually easier to make than many people think. The trick is scalding the cream. Simply put it in a pot and bring to a boil. When…

Dave Forest
Dic 2013
Professionista
Un voto
1208 visioni
Crema di fragole

Crema di fragole

Sfogliando un vecchio libro, leggevo parti che avevo tralasciato...e sorpresa....una crema del 1750, ad opera di un Francese," Menon"solo questo…

angelo rotondaro
Gen 2011
Professionista
6 voti
850 visioni
Cioccolato plastico per decorazioni ( bianco o colorato )

Cioccolato plastico per decorazioni ( bianco o colorato )

Ai fini decorativi si usano le paste più varie, tutte di sicuro effetto e per decorare torte e pasticcini, si…

angelo rotondaro
Mar 2012
Professionista
3 voti
873 visioni
MA TARTE CHOC

MA TARTE CHOC

CHEFabio Ometo
Feb 2011
Professionista
Un voto
368 visioni