CookEatShare è inoltre disponibile in English
Chiudi
Clicca per votare
2 voti | 6723 visioni

CRISPY CALAMARI

Tempo Preparazione:
Tempo di cottura:
Porzioni: 1
Marcatori (Tags):

Ingredienti

Cost per recipe $0.66 vedi dettagli
  • 100g Calamari
  • 40g marinade
  • Flour to coat
  • 2pc Fried basil leaf
  • 30mm Garlic chili aioli in side dish
  • 1 pc lemon wrap

Istruzioni

  1. • 100g Calamari
  2. • 40g marinade
  3. • Flour to coat
  4. • 2pc Fried basil leaf
  5. • 30mm Garlic chili aioli in side dish
  6. • 1 pc lemon wrap

Languages

Nutrition Facts

Amount Per Recipe %DV
Recipe Size 140g
Calories 106  
Calories from Fat 14 13%
Total Fat 1.57g 2%
Saturated Fat 0.42g 2%
Trans Fat 0.0g  
Cholesterol 233mg 78%
Sodium 154mg 6%
Potassium 311mg 9%
Total Carbs 5.96g 2%
Dietary Fiber 0.5g 2%
Sugars 0.42g 0%
Protein 16.02g 26%
Come ti sembra questa ricetta?
Clicca per votare:
x

Link a Ricetta

Aggiungi Ricetta con larghezza di 400px (anteprima)

Aggiungi Ricetta con larghezza di 300px (anteprima)

Recensioni

Commenti

  • Smokinhotchef
    19 Febbraio 2012
    the recipe looks marvelous. I am a big fan of Calamari and can't wait to give it a try.
    • CHEF ASHRAF ABD ALEEM ELKHARBOTLY
      27 Febbraio 2011
      chopd garlik and bot lemon juce with chili and salt and white pepar powder mixed all with calmary .teke calmry marenated in the flowre mixed and frid dib frid .thanke you four comment
      • John Spottiswood
        11 Settembre 2010
        Are there directions for how to cook? Maybe some technique for coating and frying? Would be great if you could add this.

        Lascia una recensione o commento