CookEatShare è inoltre disponibile in English
Chiudi

Ricetta Corn On The Cob With Garlic Basil Butter

Clicca per votare
0 voti | 834 visioni
Porzioni: 8

Ingredienti

Cost per serving $0.58 vedi dettagli

Istruzioni

  1. Place basil and garlic in a food processor. Pulse till finely minced. Add in lemon juice, sugar, and salt and process till thoroughly incorporated. Add in butter and blend till smooth. Place butter mix in a small serving bowl or possibly ramekin.
  2. Add in corn to large pot of boiling salted water and cook till just tender, about 5 min. Transfer to a platter and serve with garlic-basil butter.
  3. This recipe yields 8 servings.

Languages

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 51g
Recipe makes 8 servings
Calories 132  
Calories from Fat 104 79%
Total Fat 11.9g 15%
Saturated Fat 7.35g 29%
Trans Fat 0.0g  
Cholesterol 31mg 10%
Sodium 443mg 18%
Potassium 99mg 3%
Total Carbs 6.8g 2%
Dietary Fiber 0.9g 3%
Sugars 1.24g 1%
Protein 1.25g 2%
Come ti sembra questa ricetta?
Clicca per votare:
x

Link a Ricetta

Aggiungi Ricetta con larghezza di 400px (anteprima)

Aggiungi Ricetta con larghezza di 300px (anteprima)

Lascia una recensione o commento