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Sear Ricette

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Szechwan Dusted Ahi Tuna

Szechwan Dusted Ahi Tuna

This is a signature dish at Brick; there's a wonderful contrast between the seared ahi tuna and the lentils.

Alex Marsh
Set 2008
Professionista
3 voti
15322 visioni
Venison or Elk and Apricot Mustard Sauce

Venison or Elk and Apricot Mustard Sauce

As H.D. Thoreau said: "Simplify, simplify!" Time to share a favorite recipe, especially for my CES friend, Jed…

Amos Miller
Feb 2011
Professionista
2 voti
11060 visioni
Sea bass breaded with Taggiasche olives, carrot orange and saffron puree

Sea bass breaded with Taggiasche olives, carrot orange and saffron puree

Giuseppe Zanotti
Mar 2010
Professionista
2 voti
4507 visioni
Goat Cheese Crusted Loin of Lamb

Goat Cheese Crusted Loin of Lamb

This is a lamb dish that I put on the menu at Brick when I first started here in 2007. I love the play between…

Alex Marsh
Set 2008
Professionista
Un voto
9193 visioni
Pan Seared Scallops with Meyer Lemon Dust and Chipotle Beurre Blanc

Pan Seared Scallops with Meyer Lemon Dust and Chipotle Beurre Blanc

Meyer lemons are dehydrated and ground into a glistening powder, packed…

Debi Shawcross
Feb 2010
Professionista
Un voto
5275 visioni
Miso Sake Glazed Scallops

Miso Sake Glazed Scallops

A subtly decadent combination of miso, sake and fresh ginger that creates a beautifully delicious glaze for scallops or even black cod.

Karista
Apr 2013
Professionista
Un voto
3425 visioni
Crispy Halibut with Zucchini Ribbons and Lemony Basil sauce

Crispy Halibut with Zucchini Ribbons and Lemony Basil sauce

Panko breadcrumbs give the fish a beautifully crisp crust. Elegant zucchini ribbons are steamed in coconut…

Debi Shawcross
Feb 2010
Professionista
Un voto
3943 visioni
Easy Lentil Burger

Easy Lentil Burger

Up front I must admit that I am not a Vegan, Vegetarian or any type of no meat diet type person. So if you are then there will be items to…

B Innes
Apr 2015
Professionista
Un voto
1993 visioni
Beef Tagliata with Parmesan, Rocket and Vincotto sauce

Beef Tagliata with Parmesan, Rocket and Vincotto sauce

Ernesto Stefani
Set 2009
Professionista
14 voti
5880 visioni
Petto di anatra con chutney di frutta e verdura

Petto di anatra con chutney di frutta e verdura

maurizio federico
Mar 2015
Professionista
Un voto
5807 visioni
UN PIATTO PER L'ITALIA "VARIAZIONI SUL PECORINO DOLCE-SALATO"

UN PIATTO PER L'ITALIA "VARIAZIONI SUL PECORINO DOLCE-SALATO"

PER QUESTO PIATTO HO SCELTO COME INGREDIENTE PRINCIPE UN PRODOTTO TIPICO DELLA MIA REGIONE, PROPONENDOLO IN TRE…

chef Pasquale Giardini
Gen 2012
Professionista
Un voto
622 visioni
Tagliata di Manzo con Parmigiano, Rucola e Salsa di Vincotto

Tagliata di Manzo con Parmigiano, Rucola e Salsa di Vincotto

Ernesto Stefani
Set 2009
Professionista
13 voti
8107 visioni
Insalata di capesante e arance

Insalata di capesante e arance

Giuseppe Da Prato
Giu 2011
Professionista
Un voto
697 visioni
Millefoglie di Filetto di Manzo con Cracker, e Fonduta di Pomodorini, Datterino al Profumo di Limone e Uva Caramellata allo Zucchero di Canna e Calvados

Millefoglie di Filetto di Manzo con Cracker, e Fonduta di Pomodorini, Datterino al Profumo di Limone e Uva Caramellata allo Zucchero di Canna e Calvados

Roberto Folcia
Mar 2010
Professionista
3 voti
933 visioni
Branzino impanato con olive taggiasche, con puree di arancio e carota.

Branzino impanato con olive taggiasche, con puree di arancio e carota.

Giuseppe Zanotti
Mar 2010
Professionista
2 voti
1003 visioni