CookEatShare è inoltre disponibile in English
Chiudi

Ricetta Chocolate Mousse - Raw Food

Clicca per votare
2 voti | 3088 visioni

Organic. Vegan. Live. Raw.

Tempo Preparazione:
Porzioni: 5 Servings
Marcatori (Tags):

Ingredienti

Cost per serving $2.89 vedi dettagli

Istruzioni

  1. Melt the cocoa butter in a dehydrator or in a bain-marie.
  2. While it is melting, in a blender put the water and the coconut flakes to make the coconut milk and filter.
  3. Put the coconut milk in a Vita-Mix with the vanilla, agave and cocoa powder.
  4. Add the melted oil and butter and blend briefly at low speed.
  5. In a container, pour and leave in the fridge for one to two hours.
  6. It's ready!

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 232g
Recipe makes 5 servings
Calories 613  
Calories from Fat 322 53%
Total Fat 38.21g 48%
Saturated Fat 32.77g 131%
Trans Fat 0.0g  
Cholesterol 0mg 0%
Sodium 378mg 16%
Potassium 856mg 24%
Total Carbs 64.09g 17%
Dietary Fiber 2.6g 9%
Sugars 46.74g 31%
Protein 7.93g 13%
Come ti sembra questa ricetta?
Clicca per votare:
x

Link a Ricetta

Aggiungi Ricetta con larghezza di 400px (anteprima)

Aggiungi Ricetta con larghezza di 300px (anteprima)

Commenti

Lascia una recensione o commento