CookEatShare è inoltre disponibile in English
Chiudi

Ricetta Chard, Bacon, and Whole Wheat Pasta

by
Clicca per votare
3 voti | 2454 visioni

A light pasta with sauteed swiss chard and bacon

Tempo Preparazione:
Tempo di cottura:
Porzioni: 6 People
Marcatori (Tags):

Ingredienti

Cost per serving $1.91 vedi dettagli

Istruzioni

  1. Cook the pasta until it is fully cooked.
  2. Saute the bacon until it is crispy. Once it is cooked, let it drain on a paper towel.
  3. In the same pan, add the Swiss chard. Cook until it wilts.
  4. Add the cooked pasta and bacon.
  5. Than add the Olive Oil, Balsamic Vinegar, and Parmigiano-Reggiano.
  6. Serve

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 106g
Recipe makes 6 servings
Calories 397  
Calories from Fat 267 67%
Total Fat 29.71g 37%
Saturated Fat 9.45g 38%
Trans Fat 0.0g  
Cholesterol 89mg 30%
Sodium 2103mg 88%
Potassium 364mg 10%
Total Carbs 3.25g 1%
Dietary Fiber 0.1g 0%
Sugars 0.19g 0%
Protein 29.17g 47%
Come ti sembra questa ricetta?
Clicca per votare:
x

Link a Ricetta

Aggiungi Ricetta con larghezza di 400px (anteprima)

Aggiungi Ricetta con larghezza di 300px (anteprima)

Recensioni

  • Ron Hay
    What a wonderfuly delicious and satisfying dish. It is truly easy and delicious.
    Ho cucinato/assaggiato questa ricetta!

    Lascia una recensione o commento