CookEatShare è inoltre disponibile in English
Chiudi

Ricetta Cabbage Stir Fried with Kadalai Paruppu/Chana Dal And Cumin Seeds

Clicca per votare
Un voto | 2739 visioni

Unless you enjoy pairing this dish with something else, it's lovely with rice and other sides.

Tempo Preparazione:
Tempo di cottura:
Porzioni: 3 person
Marcatori (Tags):

Ingredienti

Cost per serving $0.54 vedi dettagli
  • 1/2 cabbage (about 400g) - sliced/shredded
  • 2 tbsp kadalai paruppu/chana dal (rinsed and drained)
  • 1 1/2 tsp cumin seeds
  • 1 onion - sliced
  • 1 green chili - sliced to medium size pieces
  • 1 tsp turmeric/kunyit powder
  • 2 tbsp oil
  • Salt to taste

Istruzioni

  1. Heat oil and saute onion and chili.
  2. Add cumin seeds and dhal.
  3. Stir until they splatter.
  4. Put the rest in (cabbage, turmeric and salt)
  5. Stir to soften cabbage.
  6. Remove from heat.

Languages

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 175g
Recipe makes 3 servings
Calories 135  
Calories from Fat 84 62%
Total Fat 9.55g 12%
Saturated Fat 0.76g 3%
Trans Fat 0.23g  
Cholesterol 0mg 0%
Sodium 26mg 1%
Potassium 329mg 9%
Total Carbs 12.08g 3%
Dietary Fiber 4.0g 13%
Sugars 5.88g 4%
Protein 2.38g 4%
Come ti sembra questa ricetta?
Clicca per votare:
x

Link a Ricetta

Aggiungi Ricetta con larghezza di 400px (anteprima)

Aggiungi Ricetta con larghezza di 300px (anteprima)

Lascia una recensione o commento