CookEatShare è inoltre disponibile in English
Chiudi

Ricetta Beef Enchilada

Clicca per votare
Un voto | 386 visioni

You know I make enchilada very fast but this time I made them with Chile from beef ribs meat and green enchiladas sauce.

Tempo Preparazione:
Tempo di cottura:
Porzioni: 6
Marcatori (Tags):

Ingredienti

Cost per serving $0.06 vedi dettagli

Istruzioni

  1. Heat the tortillas in microwave in VIP lock with it open
  2. Lay tortilla in 13 x 9 but dip each one in the sauce
  3. Add a half slice of cheese on top
  4. Add Chile I use one inch peaches of meat
  5. Roll them up and keep making them to fill them up
  6. Add the green enchilada sauce till it covers them and the shred cheese

Languages

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 17g
Recipe makes 6 servings
Calories 26  
Calories from Fat 16 62%
Total Fat 1.84g 2%
Saturated Fat 1.17g 5%
Trans Fat 0.0g  
Cholesterol 6mg 2%
Sodium 117mg 5%
Potassium 8mg 0%
Total Carbs 1.07g 0%
Dietary Fiber 0.2g 1%
Sugars 0.7g 0%
Protein 1.41g 2%
Come ti sembra questa ricetta?
Clicca per votare:
x

Link a Ricetta

Aggiungi Ricetta con larghezza di 400px (anteprima)

Aggiungi Ricetta con larghezza di 300px (anteprima)

Lascia una recensione o commento