CookEatShare è inoltre disponibile in English
Chiudi

Ricetta Bean Soup (French Market)

Clicca per votare
0 voti | 735 visioni
Porzioni: 6

Ingredienti

Cost per serving $1.41 vedi dettagli

Istruzioni

  1. Rinse beans, drain. Cover with water and soak overnight. In large kettle add in 2 qts water, ham hocks, and onions and cook for 2 hrs. Remove bones and add in remaining ingredients and simmer 1/2 to 1 hour till done.

Languages

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 169g
Recipe makes 6 servings
Calories 253  
Calories from Fat 182 72%
Total Fat 20.22g 25%
Saturated Fat 6.68g 27%
Trans Fat 0.16g  
Cholesterol 54mg 18%
Sodium 485mg 20%
Potassium 389mg 11%
Total Carbs 5.23g 1%
Dietary Fiber 1.2g 4%
Sugars 2.81g 2%
Protein 12.32g 20%
Come ti sembra questa ricetta?
Clicca per votare:
x

Link a Ricetta

Aggiungi Ricetta con larghezza di 400px (anteprima)

Aggiungi Ricetta con larghezza di 300px (anteprima)

Lascia una recensione o commento