CookEatShare è inoltre disponibile in English
Chiudi

Ricetta BAMYA (MEAT WITH OKRA)

Clicca per votare
Un voto | 4213 visioni

I love Arabian food. It's so palatable and mild in spices. This dish is the gastronomic delight of Egypt.

Tempo Preparazione:
Tempo di cottura:
Porzioni: 5
Marcatori (Tags):

Ingredienti

Cost per serving $1.64 vedi dettagli

Istruzioni

  1. Cover beef with enough water in a pan. Pressure cook for 30 minutes or until tender. Set aside.
  2. Saute onions and garlic in hot oil until light brown.
  3. Add okra. Fry for 5 minutes.
  4. Stir in tomato paste. Season with salt, MSG and black pepper. Stir fry for 1 minute.
  5. Mix beef and broth. Simmer until sauce thickens.

Languages

Nutrition Facts

Amount Per Serving %DV
Serving Size 237g
Recipe makes 5 servings
Calories 356  
Calories from Fat 234 66%
Total Fat 26.18g 33%
Saturated Fat 6.95g 28%
Trans Fat 0.28g  
Cholesterol 58mg 19%
Sodium 835mg 35%
Potassium 696mg 20%
Total Carbs 12.26g 3%
Dietary Fiber 3.9g 13%
Sugars 3.92g 3%
Protein 19.14g 31%
Come ti sembra questa ricetta?
Clicca per votare:
x

Link a Ricetta

Aggiungi Ricetta con larghezza di 400px (anteprima)

Aggiungi Ricetta con larghezza di 300px (anteprima)

Recensioni

Commenti

  • MARIA LOURDES V. LIPARDO-AYUB
    10 Dicembre 2018
    Please watch & subscribe to my YouTube cooking channel (Lipardo's Global Kitchen).
    • vurkan
      07 Gennaio 2011
      This actually is a Turkish dish and it's probably passed down to Egypt because of the Ottoman ruling class and the palace cuisine...

      Lascia una recensione o commento