CookEatShare è inoltre disponibile in English
Chiudi

Ricetta Ayam Percik

Clicca per votare
Un voto | 6581 visioni

One of the best local BBQ chicken!

Tempo Preparazione:
Tempo di cottura:
Porzioni: 6
Marcatori (Tags):

Ingredienti

Istruzioni

  1. marinade chicken with salt & pepper, set aside for about 1/2 hour.
  2. combine spice paste, tamarind water, seasoning and coconut milk in a big bowl.
  3. marinade chicken with the spice mixture and keep refrigerated overnight.
  4. Then grill the marinated chicken over a charcoal pit or bake in the oven at 200'c for an hour or untill brown. Serve warm
Come ti sembra questa ricetta?
Clicca per votare:
x

Link a Ricetta

Aggiungi Ricetta con larghezza di 400px (anteprima)

Aggiungi Ricetta con larghezza di 300px (anteprima)

Commenti

  • ShaleeDP
    17 Agosto 2017
    i like this one! i will give it a try. i always look for a nice marinade.
    • John Spottiswood
      22 Ottobre 2010
      Ohhh...I have to try this. Looks amazing! Adding to my recipe box Try Soon folder.
      1 risposta
      • kristy
        22 Ottobre 2010
        Thank you, John. Hope you will like it! Have a great day.
        Kristy

      Lascia una recensione o commento