CookEatShare è inoltre disponibile in English
Chiudi
Ordina per: Più Recenti Più Popolari Valutazione
Mostra:

Stati Uniti Chef in Stati Uniti

Ricette by Gone

Antipasto di Prosciutto e Melone ( Melon & Prosciutto)

Antipasto di Prosciutto e Melone ( Melon & Prosciutto)

The contrasting flavors of ham and melon combine in this simple Italian appetizer. A native of northern Italy…

Mar 2011
Avanzato
Un voto
1323 visioni
Neapolitan Pizza (Pizza Napoletana)

Neapolitan Pizza (Pizza Napoletana)

My dad had a small wood stove in his first restaurant for making pizzas. They were soooo good! This is how I…

Mar 2011
Avanzato
Un voto
1643 visioni
Fusion Mexican Italian Lasagna

Fusion Mexican Italian Lasagna

Mar 2011
Avanzato
Un voto
3033 visioni
Fusion Chinese Meatball Pasta

Fusion Chinese Meatball Pasta

Pasta with an Asian twist

Mar 2011
Avanzato
Un voto
746 visioni
Sfincione – Palermo Style Bread Pizza

Sfincione – Palermo Style Bread Pizza

The sfincione is a Sicilian pizza. The base is soft and thicker than the one used for a regular pizza and is…

Mar 2011
Avanzato
Un voto
3255 visioni
Fettuccine Alfredo

Fettuccine Alfredo

This is where you add the cream, not the carbonara! :-)

Mar 2011
Avanzato
Un voto
1580 visioni
Pasta alla Carbonara

Pasta alla Carbonara

If you want to taste a real pasta carbonara, please, please do not add cream to this recipe unless you actually want a pasta alfredo.

Mar 2011
Avanzato
Un voto
1277 visioni
Baked Penne with Spinach and Tomatoes (Ziti al Forno con Spinaci e Pomodoro)

Baked Penne with Spinach and Tomatoes (Ziti al Forno con Spinaci e Pomodoro)

This recipe is packed full of flavor.

Mar 2011
Avanzato
Un voto
3280 visioni
Focaccia Bread

Focaccia Bread

Focaccia can be used as a side to many meals, as a base for pizza, or as sandwich bread.

Mar 2011
Avanzato
Un voto
1386 visioni